De actie Pepernoot in alweer enkele maanden voorbij. Dit is een actie in de feestmaand december, mogelijk gemaakt door Kinderhulp. Kinderen die betrokken zijn bij  Stichting Leergeld kunnen voor 25 euro bij V&D  één of meerdere cadeaus kopen. Deze moeder heeft voor haar vier kinderen, variërend in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, een trampoline gekocht. Dit was mogelijk door alle bedragen bijeen te leggen. En ze had ook  geluk, de trampoline was  in de aanbieding, waardoor  ze precies het bedrag had voor deze aankoop.

Moeder was erg blij dat ze deze grote aankoop voor haar kinderen kon aanschaffen. Dat was zonder de actie Pepernoot nooit mogelijk geweest.  Maar ook  de kinderen waren erg blij, al moesten ze nog wel enige tijd wachten voordat de trampoline in gebruik genomen kon worden. Het was nog winter, de tempersturen moesten eerst nog wat stijgen. Dus het was uitkijken naar de lente. Al die tijd stond de trampoline in een doos in de woonkamer. Ook moest er nog iemand gevonden worden die de trampoline in elkaar kon zetten.

En daar staat hij dan het nieuwe buiten  speelgoed! Moeder heeft meteen een foto gestuurd voor de website. Want dit  mooie cadeau was een melding waard!

Stichting Leergeld wenst deze kinderen veel plezier met hun nieuwe trampoline !. Een geweldig leuke aankoop, waaraan ze alle vier plezier kunnen beleven.