Doneren

Doneer direct

  • 0,00 €

Word donateur of sponsor van Stichting Leergeld Goirle en Riel

Stichting Leergeld Goirle en Riel is een stichting die grotendeels afhankelijk is van giften. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten meedoen, heeft Stichting Leergeld uw hulp nodig! Het aantal aanmeldingen stijgt jaarlijks.

Om onze ambities waar te kunnen maken, is het bestuur van de Stichting Leergeld Goirle en Riel constant op zoek naar betrokken sponsoren en donateurs vanuit verschillende geledingen van de samenleving:

  • Vermogensfondsen, bedrijfsfondsen, loterijen en kansspelen
  • Bedrijven
  • Serviceclubs
  • Religieuze instellingen
  • Particulieren
  • Goede doelen acties van clubs, verenigingen en scholen.

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen die opgroeien in een gezin met een laag inkomen? Vul het formulier op deze pagina in of neem contact op met Stichting Leergeld Goirle en Riel om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

ANBI

Stichting Leergeld Goirle en Riel heeft een ANBI-status met RSIN-nummer 8069.30.044. Dit betekent dat giften volgens de regels van de belastingdienst bij de inkomstenbelasting aftrekbaar zijn. Voor normale giften aan goede doelen moet u voor al uw giften samen een drempelbedrag halen. Indien u zich contractueel verbindt voor een periodieke gift voor minimaal 5 jaar dan is deze gift altijd volledig aftrekbaar voor inkomstenbelasting.

Voor de hoofdlijnen van het actuele beleidsplan conformeren wij ons aan het beleidsplan van Stichting Leergeld Nederland. Het overkoepelende orgaan van alle Leergeld stichtingen.

Iedere bijdrage stellen wij bijzonder op prijs.
Wilt u een actie houden ten bate van onze stichting dan zijn wij altijd bereid om hierover met u mee te denken en waar mogelijk mee te realiseren.

Overzicht kosten
We staan er vaak niet bij stil, wat het kost voor ouders of verzorgers om hun kind mee te laten doen met binnen- en buitenschoolse activiteiten. Om een beter beeld te krijgen van bepaalde kosten heeft Stichting Leergeld een kort overzicht gemaakt van activiteiten.

Indicatie van kosten activiteiten voor één kind (prijspeil 2023)

Lidmaatschap voetbal € 160,00 – € 200,00 per jaar
zwemles per maand € 67,50
Zomer abonnement zwembad € 50,00
Hockey € 205,00 – € 250,00
Jeugdvakantiewerk € 35,00

MET UW GELD MAKEN WIJ MEEDOEN MOGELIJK!

Leergeld wil een bijdrage leveren aan het voorkomen van buitensluiting van kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen, want

ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN

Meld u zich hier online aan