Jongeren uit gemeente Goirle zijn van harte welkom bij de Join us groep. 

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wilt doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us is er voor iedereen die zich alleen voelt en daar verandering in wil brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Join us is er voor jongeren!

De fysieke groepen van Join us komen om de week samen en is voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar. Jongeren tussen 18 en 30 jaar zijn ook welkom bij Join us Online. Je spreekt dan niet fysiek af, maar ontmoet elkaar wekelijks online. Bij allebei de programma’s ben je van harte welkom!

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Meer informatie vind je hier: Join us Goirle 18-25 jaar – Join us (join-us.nu)